Не пали лампите още.
Нека само огънят от камината
свети
и топли.
Толкова кратък беше денят,
а толкова малко дни ми остават.
Не пали, не пали лампите още,
защото ще знам,
че денят се е свършил.
Нека само луната да свети.
Не пали лампите още.
Искам само да усещам,
че си тук, до мен истински...
Запали лампите вече!
Зная, че съм по-стара
и по-мъдра,
макар и само с един ден.
Но какво значение има това,
когато ти си до мен!?
© Ваня Todos los derechos reservados