4 сент. 2009 г., 11:46

Не пали лампите още 

  Поэзия
364 0 1

Не пали лампите още.

Нека само огънят от камината

                              свети

                              и топли.

Толкова кратък беше денят,

а толкова малко дни ми остават.

 

Не пали, не пали лампите още,

защото ще знам,

че денят се е свършил.

Нека само луната да свети.

 

Не пали лампите още.

Искам само да усещам,

че си тук, до мен истински...

 

Запали лампите вече!

 

Зная, че съм по-стара

                     и по-мъдра,

макар и само с един ден.

Но какво значение има това,

когато ти си до мен!?

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??