Не повтаряй минали грешки,
не търси оправдание в други.
Обичта не е модна дрешка
за парички и без заслуги.
Забрави телефона от днес,
с мойто име са толкова други.
Направи си кафенце - нес
и звънни на... услуги.
© Светличка Todos los derechos reservados