Sep 5, 2018, 10:42 AM

Не повтаряй 

  Poetry
499 5 11

 

 

Не повтаряй минали грешки,

не търси оправдание в други.

Обичта не е модна дрешка

за парички и без заслуги.

 

Забрави телефона от днес,

с мойто име са толкова други.

Направи си кафенце - нес

и звънни на... услуги.

 

© СК All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??