5.09.2018 г., 10:42 ч.

Не повтаряй 

  Поезия
498 5 11

 

 

Не повтаряй минали грешки,

не търси оправдание в други.

Обичта не е модна дрешка

за парички и без заслуги.

 

Забрави телефона от днес,

с мойто име са толкова други.

Направи си кафенце - нес

и звънни на... услуги.

 

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??