9 ene 2019, 9:09

(Не)правилно пресичане 

  Poesía » Filosófica, Otra
502 1 1

Човешкият живот е кръстопът,
но винаги посоките се две:
напред-назад; нагоре и надолу.
Проблемът винаги е в избора.
Човекът не е спрял да се огледа.
Животът пък, не е успял да спре.

© Тодор Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??