9.01.2019 г., 9:09 ч.

(Не)правилно пресичане 

  Поезия » Философска, Друга
496 1 1

Човешкият живот е кръстопът,
но винаги посоките се две:
напред-назад; нагоре и надолу.
Проблемът винаги е в избора.
Човекът не е спрял да се огледа.
Животът пък, не е успял да спре.

© Тодор Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??