27 may 2013, 10:47  

(не)романтичен припев 

  Poesía » Otra
464 0 5


(не)романтичен припев

........................................

 

времето- розов балон,

вързан с конец за ръката

на своя господ

 

подскача в небето

с гласчето-звънче

и надбягва водата в калната локва

 

и се впива в тревата

със сянката на сълза драскотината,

лепната на петата

 

днес зад облак светът му се скрива

и го грабва и вдига високо

над всичко лудия вятър

 

как се пука обвивката

и отлита въздух при въздух

внезапно  шокиращо мълчаливо

………….

живо все още е -погали го

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??