21 may 2008, 8:13

Не се докосвай никога до мен! 

  Poesía
1052 0 7

Не се докосвай, никога до мен!

Защото имаш дъх на пролет -

ще разтопиш сърцето ми в кристала леден,

ще го превърнеш в изтерзана плът...

 

Не се докосвай никога до мен!

Защото аз съм като бялото кокиче -

последно ехо от отлитащата зима.

Аз съм твойто ледено момиче.

 

Не се докосвай никога до мен!

Защото съм мечта - ще се разтопя,

ще стана най-обикновена, ежедневна,

ще загубя бисерния блясък на леда.

 

Не се докосвай никога до мен!

защото ти си в топлина облян,

аз съм само малък, леден спомен,

от теб изваян като нежен блян.

 

© Диди Ф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??