Не се обръщай -
просто мен ме няма.
Втълпи си го.
Изобщо забрави.
Със теб приключих.
Вече съм голяма.
И всеки в своя път да си върви.
Ако ли не,
в сърцето си носи ме.
Върви напред
За тебе съм умряла.
Не се обръщай,
аз съм само име.
През тебе минах
призрачна и бяла.
Не се надявай -
камъка обърнах.
Трева съм бледа,
стрък по стрък се вдигам.
Не се надявай -
радостта си върнах.
Напред ще гледам
и това ми стига.
© Тет Todos los derechos reservados