Feb 18, 2010, 3:09 PM

Не се обръщай 

  Poetry » Love
558 0 0

Не се обръщай -

просто мен ме няма.

Втълпи си го.

 Изобщо забрави.

Със теб приключих.

 Вече съм голяма.

И всеки в своя път да си върви.

 

Ако ли не,

 в сърцето си носи ме.

Върви напред

За тебе съм умряла.

Не се обръщай,

аз съм само име.

През тебе минах

 призрачна и бяла.

 

Не се надявай -

камъка обърнах.

 Трева съм бледа,

стрък по стрък се вдигам.

Не се надявай -

радостта си върнах.

Напред ще гледам

и това ми стига.

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??