25 sept 2009, 14:15

Не се опитвай 

  Poesía
692 0 6

В живота всичко се променя
и лошото с доброто се върти,
коритото реката сменя,
не можеш да ме имаш само ти.

Гората сменя облеклата
и своя план годината мени.
Шумът се сменя с тишината...
Не можеш да ме имаш само ти.

Небето сменя цветовете -
ту весело е, ту ще си поплаче.
Красива си, пустинно цвете,
не можеш да ме имаш ти, обаче.

Без глас останала да викаш
и без ръце да търсиш в тъмнина,
едно е само ти да искаш
и друго - аз да ти се обрека.
   

© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??