11 feb 2011, 20:04

Не се опитвай да ме спреш... 

  Poesía » Otra
937 0 0

 

Не се опитвай да ме спреш...

 

Напразно се опитваш да ме спреш,

уверено, че можеш безпроблемно

към стадото си да ме зачислиш.

Ти никога не ще успееш

с примамките си кухи

достойнството и моят дух

да похитиш.

Дори да бъда неразбран,

не чакай да заплача.

В двубой със мен недей да влизаш!

След него твоя труп безмилостно

спокойно ще прекрача

и пътя си...от мен избран,

без колебание ще продължа,

защото на такива като теб,

аз нищо не дължа.

 

И запомни накрая,

че гордият човек не се покланя

пред тебе – жалко Малодушие,

дори да му предложиш рая.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??