29 sept 2022, 18:37

Не се отдавай на отчаянието! 

  Poesía » Otra
239 0 1

Да, тежко, лошо е страданието,

но ти се бори, не се предавай!

Не се отдавай на отчаянието,

до последния дъх продължавай!

 

Стига с този страх, тревога,

имай кураж, прояви сила,

тогаз ще ти помогне и Бога

и ще имаш отгоре закрила!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??