Sep 29, 2022, 6:37 PM

Не се отдавай на отчаянието! 

  Poetry » Other
235 0 1

Да, тежко, лошо е страданието,

но ти се бори, не се предавай!

Не се отдавай на отчаянието,

до последния дъх продължавай!

 

Стига с този страх, тревога,

имай кураж, прояви сила,

тогаз ще ти помогне и Бога

и ще имаш отгоре закрила!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??