(посветено)
Най-лесното е да се предадеш
и на отчаяние да се поддадеш,
да склониш безпомощно глава
и да кажеш - до тука съм сега.
А той, животът, е наистина тръпчив,
понякога с вкус отровен и горчив,
и лесно може да те стъпче и унищожи,
оставиш ли се той това да си го позволи.
Не разрешавай той да те сломи,
а помисли заслужаваш ли го ти
и радостите малки в него потърси,
наистина ги има, обърни се ти!
А казваше, че имаш толкова мечти,
последвай ги и всичко друго забрави,
на чуждото злорадство кръст сложи,
изправи се, погледни напред и продължи!
© Сеси Todos los derechos reservados