1 may 2019, 11:01

Не се предавай 

  Poesía » Verso libre
464 1 3

Никога не се предавай,

не казвай никога не мога.

Бъди уверен, стой изправен,

не се поддавай на тревоги.

Искай всичко, давай много,

бъди скала за всички ти.

Понякога поглеждай строго,

но всичко лошо забрави.

Живота ще те мачка често,

ще има трудни, мъчни дни,

и няма да е всичко лесно.

Живота мачка! Мачкай го и ти!

© Антония Станчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??