1.05.2019 г., 11:01 ч.

Не се предавай 

  Поезия » Свободен стих
461 1 3

Никога не се предавай,

не казвай никога не мога.

Бъди уверен, стой изправен,

не се поддавай на тревоги.

Искай всичко, давай много,

бъди скала за всички ти.

Понякога поглеждай строго,

но всичко лошо забрави.

Живота ще те мачка често,

ще има трудни, мъчни дни,

и няма да е всичко лесно.

Живота мачка! Мачкай го и ти!

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??