Не се предавайте
Не се страхувайте
Братя мои
Дръжте се за ръце
Един другиго
Помагайте си
Един другиму
Вярвайте си
Забравете Залезът
Вървете към Изгревът
Само към Изгревът
И Слънцето, ще изгрее
Ще изгрее
© Хари Спасов Todos los derechos reservados