8 may 2011, 11:42

Не се превръщат рани в многоточия 

  Poesía » Versos blancos
676 0 2

Не се засищам с лято
ни с черна пръст
по мръкнало умея само да заплача
когато няма кой да види че съм мъртва
когато паднат пияни под масите
всичките чувства откраднати с алчност
не си помислих че сънувам
просто знаех че не ставам за обичане
не те виня
отдавна се превърнах във мълчание
валят недоизказани дихания
и няма смисъл да протягаш длани
не се превръщат рани в многоточия

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??