24 jun 2018, 13:03

... не се разбирам. 

  Poesía » Filosófica
458 0 1

Но какво пък?!
Загадката е в търсенето на отговора.
Толкова съществен, че е нужен цял живот...

Но всички търсят думи и изгубеният кивот.
Да чуят, да пипнат, но не и да усетят.
И от търсене са се изгубили.
Аз избирам, да не търся, да се доверя...

Най-трудната за мен възможна борба.
Очаквания несбъднати, без контрол.
Море от безкрайни възможности.
Силно в мрежите си се увивам...

И въпреки, че знам това...

© Пенка Ламбева Todos los derechos reservados

Като хамстер в колелото...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Опитах се да разбера... но само се опитах... Поздрави!
Propuestas
: ??:??