24.06.2018 г., 13:03 ч.

... не се разбирам. 

  Поезия » Философска
455 0 1

Но какво пък?!
Загадката е в търсенето на отговора.
Толкова съществен, че е нужен цял живот...

Но всички търсят думи и изгубеният кивот.
Да чуят, да пипнат, но не и да усетят.
И от търсене са се изгубили.
Аз избирам, да не търся, да се доверя...

Най-трудната за мен възможна борба.
Очаквания несбъднати, без контрол.
Море от безкрайни възможности.
Силно в мрежите си се увивам...

И въпреки, че знам това...

© Пенка Ламбева Всички права запазени

Като хамстер в колелото...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опитах се да разбера... но само се опитах... Поздрави!
Предложения
: ??:??