3 may 2007, 23:51

НЕ СЕ СБОГУВАЙ 

  Poesía
1079 0 32
 

Не се сбогувай! Жалки са разделите.

А с тебе се прощавах многократно.

От търсене сме май от закъснелите,

които търсят обич... безвъзвратно.

Не се сбогувай! Няма да съм тъжна.

Усмивката си няма да прежаля.

Обичах те открито, много силно,

с последна ласка, нека те погаля.

Не се сбогувай! Знаеш, че съм силна.

От много обич, с болка съм привикнала.

Поредната любов... ще я преглътна,

но знам поне, че силно съм обичала.

Не се сбогувай! Жалки са разделите.

Прощавам ти и нека съм простена.

С най-чистата любов горях в очите ти,

но моля се за мен... да е последна!

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??