16 ene 2013, 17:27

Не се събуждай 

  Poesía » De amor
612 0 2

Не се събуждай

Когато те погледна, нещо в мен спира,
любов ли бе – в мене тя напира,
хиляди емоции – целуни ме и отново,
отведи ме в онзи тих приятен свят...

Това е всичко, което ми е нужно,
и съм богата – имам теб, любов...
Кажи ми пак, че ме обичаш
и целуни ме като за последно...

Всичко сиво, мрачно сякаш
с мен тъгува в този час,
прегръщат ме хиляди спомени,
виждам очите ти – усмихвам се,
разпознавам гласът ти, нежен допир..

Мисля си за теб, в съня ти как живея,
как те галя всяка нощ,
далеч съм аз, а винаги до теб,
целувам те тихо и си тръгвам,
очите ми тъжат и до прозореца застиват,
поемам дъх и тръгвам към дома,
с мисли пътя си скъсявам,
и преди да се събудиш,
без дори да ме усетиш,
аз пак ти погостувах и си тръгнах,
а ти не се събуждай,
очаквай ме в следващия твой сън,
очаквай целувката от любовта...

26.11.12 г.

© Елица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??