2 feb 2022, 9:49

Не се сърди, човече 

  Poesía » Epigramas
351 4 7

В тези трудни времена

зная, не четеш поеми...

Кратките не ги разбра,

а за дълги – нямаш време!

© Румяна Друмева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??