Feb 2, 2022, 9:49 AM

Не се сърди, човече 

  Poetry » Epigrams
346 4 7

В тези трудни времена

зная, не четеш поеми...

Кратките не ги разбра,

а за дълги – нямаш време!

© Румяна Друмева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??