Не ще да страда
Вчера разхoдих се в гората,
любувах се на красотата хей така.
Какво по хубаво да си в контакт със земята,
душата любов от нея ми всмука.
Когато всеки ден с мен върви,
любовта сърцето ще ми радва.
Душата вечно обич ще мълви,
от живота нищо няма да убягва.
В себе си човек кога погледне,
радва се на своята красота.
Какво в тоз живот тогаз ще ни убегне?
душата не ще да страда в самота.
В.Й. 03.01.2017г.
© Васил Йотов Todos los derechos reservados