3.01.2017 г., 11:26 ч.

Не ще да страда 

  Поезия » Друга
359 0 1

Не ще да страда

Вчера разхoдих се в гората,

любувах се на красотата хей така.

Какво по хубаво да си в контакт със земята,

душата любов от нея ми всмука.

Когато всеки ден с мен върви,

любовта сърцето ще ми радва.

Душата вечно обич ще мълви,

от живота нищо няма да убягва.

В себе си човек кога погледне,

радва се на своята красота.

Какво в тоз живот тогаз ще ни убегне?

душата не ще да страда в самота.

В.Й. 03.01.2017г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е човек да погледне към себе си. Поздрави!
Предложения
: ??:??