Аз съм звяр
Аз съм чудовище
Аз съм човек
Как само нападам
Как само разкъсвам
Как само погубвам човека в мен
Дайте ми шанс
Дайте ми вяра
Дайте ми надежда
Ще ви покажа Любов
Свобода
Независимост
С ток да ме ударите –
Няма да се спра.
Сред акули да ме пусните –
Няма да се изплаша.
В тъмница да ме затворите –
Няма да ме ограничите.
Ще вия като звяр
Ще пея като славей
Ще се смея като дете.© София Русева Todos los derechos reservados