23.05.2006 г., 11:51 ч.

НЕ ЩЕ МЕ СПРЕТЕ ДА БЪДА ЧОВЕК 

  Поезия
577 0 3
 

Аз съм звяр

            Аз съм чудовище

                        Аз съм човек

 

Как само нападам

            Как само разкъсвам

                        Как само погубвам човека в мен

 

Дайте ми шанс

            Дайте ми вяра

                        Дайте ми надежда

 

Ще ви покажа Любов

                                   Свобода

                                               Независимост

 

С ток да ме ударите –

                                   Няма да се спра.

Сред акули да ме пусните –

                                   Няма да се изплаша.

В тъмница да ме затворите –

                                   Няма да ме ограничите.

 

Ще вия като звяр

Ще пея като славей

Ще се смея като дете.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??