4 may 2021, 11:13  

Не ще си тръгне любовта 

  Poesía » De amor
677 1 2

Не ще си тръгне любовта.

За теб в душата ми остава.

И пак е същата жарава,

с охота влюбена, гръдта.

 

По- силно живата мечта

от твоя дух се вдъхновява.

Не ще си тръгне любовта.

За теб в душата ми остава.

 

Повярвай, ти си красота,

която все ме освежава.

Не вехнеш ти, че младостта

е вечно в теб и разцъфтява.

Не ще си тръгне любовта...

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??