4.05.2021 г., 11:13 ч.  

Не ще си тръгне любовта 

  Поезия » Любовна
670 1 2

Не ще си тръгне любовта.

За теб в душата ми остава.

И пак е същата жарава,

с охота влюбена, гръдта.

 

По- силно живата мечта

от твоя дух се вдъхновява.

Не ще си тръгне любовта.

За теб в душата ми остава.

 

Повярвай, ти си красота,

която все ме освежава.

Не вехнеш ти, че младостта

е вечно в теб и разцъфтява.

Не ще си тръгне любовта...

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??