9 jun 2010, 23:08

Не ще те помня 

  Poesía » De amor
478 0 0

Не ще те помня

 

Бавно месеци минават

и тихо споменът бледнее,

в радости лъжливи крият,

невярна усмивка дават,

а болката стои и тлее.

 

Тлее и в забрава тъне

образът ти в моите очи,

продължаваме напред, вървиме

и всичко в нас ще загине

заедно с общите мечти.

 

Нови емоции тъгата трият,

зад маска душата продават,

пред тълпата усмивка грее,

тежки удари в сърце бият,

но на разума се подчиняват.

 

Времето лети, ще се забравим,

болката с годините ще отмине,

докато отново не зърна твойте очи,

ще се подминем, на непознати ще се правим

и всеки по своя път ще замине.

 

 

S.Deathstroke

© Богомил Пушев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??