Не ще те помня
Бавно месеци минават
и тихо споменът бледнее,
в радости лъжливи крият,
невярна усмивка дават,
а болката стои и тлее.
Тлее и в забрава тъне
образът ти в моите очи,
продължаваме напред, вървиме
и всичко в нас ще загине
заедно с общите мечти.
Нови емоции тъгата трият,
зад маска душата продават,
пред тълпата усмивка грее,
тежки удари в сърце бият,
но на разума се подчиняват.
Времето лети, ще се забравим,
болката с годините ще отмине,
докато отново не зърна твойте очи,
ще се подминем, на непознати ще се правим
и всеки по своя път ще замине.
S.Deathstroke
© Богомил Пушев All rights reserved.