2 nov 2024, 14:24

Не ще забравя 

  Poesía » Verso libre
74 1 0

В живота всичко случва се, когато трябва. 

Защо да страдам- всичко отминава. 

Любов и хора от мен си заминават.

Само самотата докрай с мен остава. 

 

Любов дарявах ви, когато страдах. 

Макар от вас, аз нищо да не получавах. 

В миналото всичко ще оставя, 

но това не значи, че ще забравя. 

 

Думите, като куршум в сърцето ми забивахте. 

И спомените в ума отекваха, когато си отивахте. 

Ангелът и Демонът в мен преплитат се. 

Любовта като стъкло на земята разбива се. 

 

И хубаво и лошо съм видяла. 

И много често в тъмнината съм стояла. 

Не ще ви съдя- аз съм си такава. 

Не се оплаквам- сама съм си го избрала. 

© Радина Цветановa Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??