15 may 2011, 22:30

Не си отивай! 

  Poesía » De amor
470 0 0

Не си отивай!
Болката отляво
пак кове...
На счупените ми
криле
наивно
изписва
в хаос брегове...
 ... посрещнати от
мъдрите реки.
Не отминавай!
Че ще отмият те
познатите ни стъпки
без остатък.
На парещия пясък
отпечатък...
дали...
ще ни напомня за това,
че някога
били сме цяло...
Отляво болката ще спре...
в сърце нажежено до бяло.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??