15 мая 2011 г., 22:30

Не си отивай! 

  Поэзия » Любовная
471 0 0

Не си отивай!
Болката отляво
пак кове...
На счупените ми
криле
наивно
изписва
в хаос брегове...
 ... посрещнати от
мъдрите реки.
Не отминавай!
Че ще отмият те
познатите ни стъпки
без остатък.
На парещия пясък
отпечатък...
дали...
ще ни напомня за това,
че някога
били сме цяло...
Отляво болката ще спре...
в сърце нажежено до бяло.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??