14 abr 2011, 0:42

Не си отивай, любов 

  Poesía » De amor
1150 0 3

Не си отивай, Любов,
остани
в отредените утрини сетни,
да посрещаме с тебе зората,
да откриваме живи надежди
в кристалния хлад на росата...
Остани,
да ми светиш в нощите черни,
да ме водиш в тъмнината напред,
остани
в дните ми есенно-тъжни и тленни,
още пролети да жадуваме с теб...
Остани,
моя обична, ненагледна и свидна,
преродила се толкова пъти във мен,
остани
до последния пулс на сърцето,
под небето чисто на моята вяра,
в света на мъдрите истини в мен...
Остани, Любов,
не е още душата ми стара
и духът ми не е победен!

D.Patton

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??