16 dic 2011, 13:15

Не си сама 

  Poesía » De amor
2430 0 2

Изтриване на публикация <- Какво е това???? Тома Кашмирски

Не си сама

Ти, не си сама!
И никога няма да бъдеш.
Ти със своята светлина
... всяка болка ще пропъдиш.
На никой вече не си роб
та прищевки да изпълняваш.
Свободна си до гроб
любовта си да подаряваш.
Ти много по-силна си
от своите врагове,
отърсвайки с безумства натрупани
безбройни страхове.
Ти, за обич си родена
с нежност в сърцето посадена.
Най-прекрасна майка си
на щастливи синове.
Ти, не си сама
и никога няма да бъдеш.
Защото разкошна си жена
и с любов предначертано е
да пребъдеш!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??