16 дек. 2011 г., 13:15

Не си сама 

  Поэзия » Любовная
2431 0 2

Изтриване на публикация <- Какво е това???? Тома Кашмирски

Не си сама

Ти, не си сама!
И никога няма да бъдеш.
Ти със своята светлина
... всяка болка ще пропъдиш.
На никой вече не си роб
та прищевки да изпълняваш.
Свободна си до гроб
любовта си да подаряваш.
Ти много по-силна си
от своите врагове,
отърсвайки с безумства натрупани
безбройни страхове.
Ти, за обич си родена
с нежност в сърцето посадена.
Най-прекрасна майка си
на щастливи синове.
Ти, не си сама
и никога няма да бъдеш.
Защото разкошна си жена
и с любов предначертано е
да пребъдеш!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??