Не си ти
момчето, в което се влюбих.
Не си ти
момчето, което загубих.
Не си ти
този, който желаех.
Не си ти
този, за който умрях.
Промени се!
И вече не знам,
ти ли беше този, който желах?
Твое ли е тялото, по което копнях?
Твоя ли е тази походка?
Твой ли е грубият глас?
Твое ли е скритото лице,
скрито под маски не една или две?
Ти ли беше момчето,
сега вече мъжът,
за което ми каза врабчето,
че поело е пътя към мен?
С теб ли приятелка бях?
За тебе ли само копнях?
Твоите ли устни целувах?
Всяка нощ теб ли сънувах?
© Кристина Todos los derechos reservados