10 сент. 2013 г., 23:28

Не си ти 

  Поэзия » Любовная
659 1 0

Не си ти

момчето, в което се влюбих.

Не си ти

момчето, което загубих.

 

Не си ти

този, който желаех.

Не си ти

този, за който умрях.

 

Промени се!

И вече не знам,

ти ли беше този, който желах?

Твое ли е тялото, по което копнях?

Твоя ли е тази походка?

Твой ли е грубият глас?

Твое ли е скритото лице,

скрито под маски не една или две?

 

Ти ли беше момчето,

сега вече мъжът,

за което ми каза врабчето,

че поело е пътя към мен?

С теб ли приятелка бях?
За тебе ли само копнях?

Твоите ли устни целувах?
Всяка нощ теб ли сънувах?

© Кристина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??