8 ago 2008, 20:21

Не срещнах ли... любовта! 

  Poesía » De amor
697 0 3
Съвсем случайно срещнах любовта си...
на едно паве, на тротоара...
Гледах, на очите си не вярвах,
сънувах ли?... Запалих си цигара...


В мечтите същата любов блестеше...
усмихната ме гледаше - без име...
Не срещнах ли случайно любовта си?
Или със нея отново се разминах...


Съвсем случайно в погледа и тъжен
прочетох болка, сви ми се сърцето,
Дали за нея цял живот мечтаех,
или мечтата смела бе, която така
и не успях, уви, да сбъдна...


Не срещнах ли случайно любовта...
или пък съдбата ми я прати...
Сънувах ли, или пък на шега,
в мечтите срещнах вчера любовта си...

© Памела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Пами, отдавна не те бях чела...много, много хубаво!!! Прегръдки!
  • Любовта е като главоболието - не знаеш кога ще дойде, нито кога ще си отиде... Страхотен стих си написала! Дано да не е било сън, а реалност!
  • тя...любовта идва, когато най-малко я очакваш...
    много хубав стих, мила Пами...с обич.
Propuestas
: ??:??