Не стигат думите за любовта
и няма нищо по-красиво
от това, да чувстваш радостта
да обичаш всеотдайно, диво.
И когато вкусваш плодове
от дивата природа,
ти достигаш върхове -
недостъпни за народа.
За да погледнеш на кармичната стена,
извисила се над всички земни водопади.
Пречките не съществуват пред ничия мечта,
там само ценностите са награди.
© Росица Димова Todos los derechos reservados