Nov 29, 2012, 11:26 AM

Не стигат думите за любовта 

  Poetry » Love
694 0 3

Не стигат думите за любовта

и няма нищо по-красиво

от това, да чувстваш радостта

да обичаш всеотдайно, диво.

 

И когато вкусваш плодове

от дивата природа,

ти достигаш върхове -

недостъпни за народа.

 

За да погледнеш на кармичната стена,

извисила се над всички земни водопади.

Пречките не съществуват пред ничия мечта,

там само ценностите са награди.

© Росица Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??