22 jul 2017, 8:38

Не "сваляй звезди" 

  Poesía » Otra
737 0 0

"Звезди се свалят"

само от зор,

ако угаснат

няма позор...

 

На думи е лесно

за всеки от Нас,

не е интересно

след сетния час...

 

Какво ще загубиш,

Приятели, Сан,

щом няма да видиш

този си срам...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??