22 июл. 2017 г., 08:38

Не "сваляй звезди" 

  Поэзия » Другая
739 0 0

"Звезди се свалят"

само от зор,

ако угаснат

няма позор...

 

На думи е лесно

за всеки от Нас,

не е интересно

след сетния час...

 

Какво ще загубиш,

Приятели, Сан,

щом няма да видиш

този си срам...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??