22.07.2017 г., 8:38 ч.

Не "сваляй звезди" 

  Поезия » Друга
724 0 0

"Звезди се свалят"

само от зор,

ако угаснат

няма позор...

 

На думи е лесно

за всеки от Нас,

не е интересно

след сетния час...

 

Какво ще загубиш,

Приятели, Сан,

щом няма да видиш

този си срам...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??