26 abr 2013, 13:28

Не събуждай душата ми 

  Poesía » De amor
533 0 0

 

                               Не събуждай душата ми, спи

                               и прелита земи и морета.

                               Завалява в съня дъжд стоцветен,

                               не събуждай ме, замълчи.

 

 

                              Не целувай ме с устни от страст,

                              ненаситни, жадуващи още.

                              Аз съм странница, скитам се аз

                              и в сърцето ми бездна и нощ е.

 

                             

                             Не гали ме с ръце цели огън,

                             не разпръсквай косите ми тъмни,

                             да съм с тебе да бъда не мога

                             утро щом във душата не съмне.

 

© Вяра Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??