11 ago 2011, 11:40

Не съжалявам 

  Poesía
501 0 9

С пресъхнала уста, без дъх оставам

от надпревара с времето - разгонено.

То - омерзение, страх, болка ми вменява,

аз искам -  победителка да се покланям.

Щастлива, че само себе си разголвам,

че няма ден без опити за съвършенство

и уча се дори -  да литвам волно,

а мислите убийствени - убивам челно.

И радостно - че пак не се поддадох,

че невъзможното - в реалност сторих,

че дрехата любима - все приглаждах...

На някого съм нелюбима? "Сорри"...

 

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??